In functie de afectiune,natura ne ofera ceaiuri,care ne vin in mod miraculos in ajutor.
Circulatie periferica deficitara:
Ceai de galbenele,ghimbir,gonko biloba
Ceai calculi renali si vezicali:
Maces(fructe)............................................ 15 g
Ienupar (fructe)......................................... 15 g
Mesteacan raios (frunze)................................. 20 g
Roiba (radacini)........................................ 100 g
Angina pectoriala:
La 10 litri de extract
Paducel (flori)
Piciorul cocosului (tulpini si frunze)
Rostopasca (tulpini si frunze)
Maturi (flori si lastari)
Cate un pumn din fiecare
Extractul de baza
Fierbeti 10 litri de apa timp de 5 minute si lasati apoi apa sa stea pana devine doar calduta.Puneti in ea amestecul de plante, maruntite ori taiate. Lasati-le sa se macereze cam 4-5 ore, dar cu vasul acoperit, sa nu intre praful. Apoi strecurati si puneti extrasul obtinut intr-un vas de 10 litri, perfect curat, dar nu cumva sa fie de metal. Adaugati apa perfect curata, pana se completeaza 10 l.
Comprese in regiunea inimii,tinute toata noaptea
Se ia o bucata de material flausat ori de flanela, se impatureste in 4, ori o bucata mare de vata hidrofila, si se imbiba cu extractul de baza. Se aplica direct pe piele. Se leaga, daca e cazul, cu o alta panza de in, uscata. Se schimba cand nu mai este umeda.
Gastrita:
Lemn dulce (radacini) 10 g
Fenicul (seminte) 20 g
Roinita (frunzc) 100g
Infuzie prin fierbere (doua minute) a trei lingurite de amestec cu trei cani de apa; se strecoara; se beau, zilnic, trei cani de ceai cald.
Boli de ficat:
La 10 litri de extract
Anghinare (frunze)
Coada soricelului (frunze)
Pir (radacina)
cate un pumn din fiecare
Rostopasca (frunze si tulpini proaspete)
Salvie (frunze)
Usturoi (zdrobit)
Volbura de garduri (flori si frunze)
Extractul de baza
Fierbeti 10 litri de apa timp de 5 minute si lasati apoi apa sa stea pana devine doar calduta. Puneti in ea amestecul de plante, maruntite ori taiate. Lasati-le sa se macereze cam 4-5 ore, dar cu vasul acoperit, sa nu intre praful. Apoi strecurati si puneti extrasul obtinut intr-un vas de 10 litri, perfect curat, dar nu cumva sa fie de metal. Adaugati apa perfect curata, pana se completeaza 10 l.
Bai de maini si de picioare
Fierbeti doi litri de apa si lasati-o apoi sa stea pret de 5 minute. Varsati in ea 250 ml din extractul de baza. Varsati in ea 250 ml din extractul de baza. Preparatul lichid ce a rezultat il veti pastra la rece, intr-un vas care sa nu fie de metal, inchis ermetic, pentru a nu intra praful in el. Pentru fiecare baie il veti reincalzi, fara sa-l fierbeti cumva si fara sa-l mai completati cu alta apa. El va va putea ajunge pentru o cura de bai, de opt zile.
Baia de maini se face in fiecare dimineata, pe nemancate, timp de 8 minute, cat de calda o suportati.
Baia de picioare se face seara, inainte de masa, timp de 8 minute, cat de calda o suportati.
Hipotensiune:
Ceai paducel,ceai saschiu
Hipertensiune:
Ceai troscot,tarhon,ceai verde
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Eu folosesc apa vie Kangen. Este vorba de un aparat produs de o firma japoneza http://www.kangenapa.com/ro/leveluk-sd-501.html care transforma apa de la chiuveta in timp real in apa miraculoasa Kangen. Ma simt foarte bine.
RăspundețiȘtergereDigestia merge extraordinar si previn aparatia bolilor cum ar fi artrita, cancar, afectiuni al rinichilor, colesterol. constipatie.
Lista detaliata cu tratatare afectiuni: http://www.kangenapa.com/ro/tratare-afectiuni-cu-apa-kangen-alcalina.html
Beatrice - Bucuresti
Negrul de cafeaeste una dintrecelemaibunemodalita?i de aardeburtagrasime. Încerca?i?iexerci?iuzilnic. Dacadoriti sa cititi black latte parerireale forum
RăspundețiȘtergere.